luni, 30 iulie 2012

Ombre Hair ( kind of )

Publicat de Mpfm Fanclub la 11:25 0 comentarii
  Hey girls ! Nu am mai scris de mult pe blog,insa am revenit.
Zilele trecute ma tot documentam despre ombre style pentru ca-mi placea mult cum arata. Stiam ca daca-mi voi face singura,acasa, nu va iesi cine stie ce, insa nu este vreo regula.Cu cat iesea mai neuniform,cu atat mai bine. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am incercat. Am citit pe mai multe bloguri ca fetele care si-au facut acasa au folosit vopsea Syoss nuanta 12-0 . Aceasta vopsea are si decolorant in ea,deci este mai puternica. Prin urmare,am dat fuguta la magazin si am cumparat-o. Eu avand parul vopsit din inainte, stiam ca nu-mi va prinde foarte bine dar totusi am incercat. Culoarea mea naturala e un saten inchis insa acum 2 ani am fost bruneta iar apoi o perioada nu l-am mai vopsit. In aprilie m-am facut roscata,de fapt doar o tenta de roscat,dar imi place la nebunie. Deci , nu m-am vopsit pe culoarea mea naturala.
Asa arata inainte de vopsit :

Buuuuun. Aici e vopseaua si pensula cu care m-am vopsit-> 
Eu una am inceput la 14:00 . Adica atunci a fost gata amestecul. Am impartit vopseaua in doua. Primul amestec am inceput sa-l aplic la 2 fix DOAR pe varfuri. . 
Dupa ce am aplicat,le-am invelit in staniol. La si 18 minute le-am dat jos si am aplicat a doua parte de vopsea mai sus de varfuri, asa incat sa iasa in degrade . 
La si 33 eram deja in baie, ma spalam pe cap.N-am vrut sa stau pana la 40-45 minute pentru ca-l ardeam :(.
L-am spalat,am aplicat balsamul de la syoss pe care l-am tinut cam 5 minute si apoi am clatit bine.

Rezultatul final :







In concluzie, imi place ce a iesit avand in vedere ca n-am vrut sa insist cu timpul.Poate ca daca mai stateam 5 minute iesea mai blond,insa asa pare destul de natural si nu se vede trecerea aia urata de la brunet-roscat la saten deschis sau ce mi-a iesit mie.  Pe data viitoare !>:D<
 

Ette's Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea